Over TopClass Group

TopClass Group is één van de belangrijkste landelijke clusters van zelfstandige samenwerkende groothandels voor zowel horeca als grootverbruik. Gezamenlijk opereren we onder de paraplu van Maxxam, de grootste inkoopcombinatie binnen de Foodservice markt in Nederland.

Specialisme

TopClass Group is specialist in het bieden van oplossingen met een gericht producten- en dienstenpakket voor de out-of-home branche. Van halffabrikaten tot maaltijdcomponenten, van gekoelde en diepgevroren specialiteiten tot seizoensgerichte producten en vriesvers.

Innovatief

TopClass Group volgt de ontwikkelingen in de branche nauwlettend, zonder daarbij voorbij te gaan aan de vragen van vandaag. We houden de marktbeweging constant in de gaten, maar zijn ook innovatief.

Vertrouwen

Succesvol ondernemerschap vraagt om constant meedenken, korte lijnen, extra stappen doen en veel vertrouwen in elkaar stellen. TopClass Group weet wat er leeft, denkt mee en biedt oplossingen in product en werkwijze: bouwstenen waarmee u zich kan onderscheiden. Dit maakt TopClass Group voor zowel producenten als klanten een partner van formaat.