TOPMAGAZINE Najaar 2018


Brood is de basis van een lekker ontbijt! Nieuw artikel!Brood is de basis van een lekker ontbijt, een goede lunch en een gezellige borrel. Die basis moet goed zijn! Met de eenentwintig bake-off producten van Pain Ami biedt TopClass Group een breed assortiment vers afgebakken brood. Knapperig en heerlijk van smaak. Even afbakken en klaar. Zo creëert u op elk moment van de dag een genietmoment voor uw gasten! En een bijkomend voordeel: uw zaak ruikt de hele dag heerlijk, perfect om de eetlust van uw gast te prikkelen.

Brood is een gezonde bron van voedingsstoffen. 
Niet voor niets is het een onderdeel van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Gasten verwachten anno 2018 meer van brood. Brood moet heerlijk smaken, met een knapperige korst en zacht kruim van binnen. Maar het moet ook voedzaam en eerlijk zijn.  Pain Ami kiest daarom voor een voordeeg als basis. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zonder onnodige toevoegingen geeft dit desem het brood een eigen karakter met een rustieke smaak en structuur.


Volle smaak, dunne krokante korst Het assortiment van Pain Ami is zeer divers. Naast traditionele bake-off producten zoals baguettes, Italiaanse bollen, kaiserbroodjes en pistolets is er ook keuze uit diverse exclusieve broodsoorten. Meergranen, tarwe, wit of volkoren. Alle soorten zijn rustieke producten die stuk voor stuk op een steenvloer zijn gebakken. Dit zorgt voor een dunne, Brood is de basis van een lekker ontbijt, een goede lunch en een gezellige borrel. Die basis moet goed zijn! Met de eenentwintig bake-off producten van Pain Ami biedt TopClass Group een breed assortiment vers afgebakken brood. Knapperig en heerlijk van smaak. Even afbakken en klaar. Zo creëert u op elk moment van de dag een genietmoment voor uw gasten! En een bijkomend voordeel: uw zaak ruikt de hele dag heerlijk, perfect om de eetlust van uw gast te prikkelen. krokante korst en volle smaak. De luchtige, open structuur van het broodkruim maakt de broodjes bovendien onderscheidend.