Iedere dinsdag- en donderdagmiddag levert versspecialist en inkoper Gérard Déjean bij groothandel Gepu kraakverse producten vanuit de Rungis Market vlakbij Parijs.

.........................................................................................................................................................................................................................
Op zo'n zeven kilometer van Parijs vind je 's werelds grootste markt met verse producten. Elke dag wordt er op Rungis groente en fruit, vlees en vis vanuit heel Europa in- en verkocht. Gérard Déjean, eigenaar van inkoopbedrijf Maison Déjean komt er al meer dan twintig jaar.


De 234 hectare die de markt beslaat kent dus geen geheimen meer voor de geboren Fransman. "Inmiddels ken ik de handelaren met wie ik zaken doe persoonlijk", vertelt hij in de auto op weg naar Parijs. 

De liefde bracht Gérard naar Nederland, waar hij als chef-kok in diverse restaurants heeft gewerkt.
Als versspecialist is hij vervolgens bij diverse groothandels aan de slag gegaan, waarna hij zijn eigen inkoopbedrijf startte. Hij levert direct aan horecazaken en aan diverse groothandels, waaronder TopClass groothandel Gepu in Utrecht.