Nieuws

juni 2016

Zegro: nóg sneller en efficiënter
Zegro, voor de Rotterdamse horeca een goede bekende. Ruim veertig jaar geleden opgericht door Wouter Prins en inmiddels gegroeid tot dé zelfbedienings horeca- en groothandelaar van Rotterdam en omgeving. Naast zelfbediening biedt Zegro een uitstekende bezorgservice aan, waarmee zij klanten van deur tot deur kan bedienen.

Bij Zegro is de ambitie om klanten meer te bieden aanwezig. Anderhalf jaar geleden heeft Zegro 9.000 m2 distributiecentrum bijgebouwd. “Een moderne aanbouw, waar efficiency een rol speelt”, vertelt inkoopmanager Edwin van Leeuwen. “Door het nieuwe distributiecentrum kunnen we nog beter inspelen op de klantvraag.” Met daarnaast 35 wagens in bezit van Zegro, staat de bestelling zo voor de deur.

Meer weten over Zegro? Bekijk de promotiefilm, klik hier.

Februari 2013

Overname de Strang Vleesprodukten & Foodcatering door Jansen Versproducten.
Vanaf donderdag 31 januari jl. zet Jansen Versproducten de activiteiten van (horeca) slagerij de Strang uit Ulft voort. De Strang is een professioneel vleesverwerkingsbedrijf en bezorgleverancier voor de horeca met een rijke historie waar altijd alleen de beste kwaliteit vers vlees tegen een betaalbare prijs voorop heeft gestaan.

De activiteiten zijn verplaatst naar de vestiging van Jansen Versproducten welke in Varsseveld aan de Oranjestraat 1 is gevestigd. De bedrijfsactiviteiten zullen met een enthousiast team van ± 15 medewerkers worden voortgezet waaronder ook de voor u bekende (Strang) contactpersonen Marcel Wensink (chef-slager) en Joop Winkelman (vertegenwoordiger).

Jansen Versproducten maakt onderdeel uit van Jansen Foodservice. Jansen Foodservice is een veelzijdige totaal leverancier van food en non-food producten met vestigingen in Doetinchem en Lochem. Vanuit deze vestingen bedient Jansen Foodservice met ruim 70 werknemers haar klanten in Oost-Nederland. Naast het leveren aan horecagelegenheden zoals restaurants, lunchrooms en cafetaria’s leveren zij onder andere ook aan sport- en bedrijfskantines, instellingen, scholen en kinderdagverblijven.

Door de aanvulling van Jansen Versproducten is horecagroothandel Jansen Foodservice nu ook uw volwaardige partner op vers vleesgebied.

November 2012

Overname Helmink Diepvries & Versmarkt te Varsseveld
Jansen Foodservice heeft de activiteiten van Helmink Diepvries & Versmarkt overgenomen. Helmink Varsseveld is een begrip in de regio Oost-Nederland en de bedrijfsactiviteiten zullen dan ook grotendeels ongewijzigd worden voortgezet.

Oktober 2012

Overname E. Meeuwissen Horeca Groothandel te Hamont-Achel, België
Hagu BV te Best heeft de activiteiten van E. Meeuwissen Horeca Groothandel overgenomen. Door deze bundeling ontstaat een nog daadkrachtigere organisatie met vestigingen in zowel Zuidoost Nederland alswel in Belgie. Beide bedrijven gaan vanuit de huidige vestigingen door onder hun eigen namen met hun eigen klanten en medewerkers.