Café Ami

Kwaliteitskoffie tegen een zeer gunstige prijs. Dat is Café Ami, het koffieconcept van TopClass Group. De producten uit het assortiment van Café Ami zijn stuk voor stuk vervaardigd uit de allerbeste grondstoffen. Een garantie voor succes!

Kwaliteitskoffie

Een goede kop koffie op de kaart is voor horecagelegenheden van groot belang. Is uw koffie niet goed, dan zult u een klant niet snel terugzien. TopClass Group weet hoe belangrijk het is om goede koffie te serveren en biedt daarom Café Ami: een geraffineerd koffieconcept dat voldoet aan ieders wens. Het koffieconcept biedt onder andere instant, snelfilter en standaardmaling koffie, milde en krachtige bonen voor espresso en een topping waarmee u in een handomdraai de lekkerste cappuccino op tafel zet.

Lekkers bij de koffie

Bij Café Ami vindt u meer dan koffie alleen. Een uitgebreid assortiment zoetstof, suiker, creamer en koffiemelk bijvoorbeeld. En natuurlijk mogen ook onze heerlijke koekjes en bonbons niet ontbreken. Het koffieconcept wordt compleet met onze apparatuur en het Café Ami porselein..

Kijk voor meer informatie op www.cafeami.nl.